LÉGIFOTÓZÁS

(magánszemélyek és vállalkozások részére egyaránt)

VAN KÉPE HOZZÁ?

Többféle légifotózási szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére:

Ingatlanpiac (épületek, parkok, ipari parkok, kiemelt épületek)
Eladná ingatlanát? Lefotózzuk házát, lakását, kertjét, telkét olyan szögbôl ahonnan más módszerrel lehetetlen lenne. Megépült vagy éppen épülôfélben lévô házakról, lakásokról, új építésu lakótelepkrôl készítünk plakát, prospektus vagy bármilyen célra felhasználható képeket rövid határidôvel. Ha el szeretné adni házát a légifotózás segitségével tökéletesen meg tudjuk mutatni egy képen az egész ingatlant és a körülötte fekvô telkeket.

Kerttervezés
Kiválasztja a kert pontos helyét, mi lefotózzuk a területet ahogyan ön szeretné és már jöhetnek is az ötletek, hogy hová mi kerüljön.

Ipari fotók
Veszélyes, nehezen megközelithetô ipari létesitmények, rossz minôségu épületek (tárgyak) fotózása

Reklám célú fotók (prospektushoz, honlapokhoz)
A földrôl nem lehet átfogó látványt biztosító képet készíteni vagy a fotózni kivánt terület túl nagy, esetleg olyan helyen van amit nehézkes lenne megközeliteni? Megoldás a légifotózás.

Dokumentáció
Út, lakótelep, híd, vagy bármely elvégzett építési munka után az átadási állapot légifotózás által történô megörökítése, a képeket ezután fel lehet használni mint dokumentációt, az esetleges reklamációk alkalmával vagy az Ön cégének referencia fotójaként.

Események (koncertek, fesztiválok, esküvôk, rendezvények)
stb.

A légifelvételeket digitális fényképezôgéppel készítjük legalább 10 megapixeles felbontással, speciális objektívvel.bemutatkozás | grafikai tervezés | nyomdai kivitelezés, előkészítés | dekoráció, kirakatrendezés | marketingeszközök | referenciák |